O-Tex is in 2017 opgericht door Barry Ordelman. Als eenmanszaak probeer ik mijn vakkennis toe te passen op uiteenlopende projecten. Mijn ervaring ligt met name bij machines met pneumatische en elektrische aandrijvingen, denk hierbij aan machines voor bijvoorbeeld de automatisering van productieprocessen, materialhandling en tooling. Ook een stuk proto-typing binnen de productontwikkeling hoort bij dit rijtje, zie projecten.

Mijn kracht in de werktuigbouwkunde ligt bij het conceptuele gedeelte. Het bedenken van de principes, mechanieken & de kinematica. Ik ben een creatieve techneut die houdt van een uitdaging en ben als een vis in het water wanneer ik in een dynamische werkomgeving verkeer. Voor mij houdt dat in; diversiteit, korte lijnen, midden- en kleinbedrijf, heldere en informele communicatiesfeer met een goede dosis humor.

Zoals op deze website te zien is beschik ik zelf over een Solidworks Pro licentie, een 3D printer en een metaaldraaibank. Dus ben ik in staat om mechanische principes te ontwerpen, prototypen en testen. Mede hierdoor kan ik goed opdrachten aannemen en uitvoeren vanuit mijn eigen locatie.

 

 
Interesse? Neem contact op!
 
Contactgegevens
ing. Barry Ordelman
Tel: +316 15532936
 
O-Tex Engineering
Berfloweg 204
7553 JV Hengelo
KvK: 67497942
BTW: NL101788174B01
© 2024 O-Tex Engineering